Finns ingen syskonkärlek som våran..haha



Lillebror&jag i Köpenhamn 2008.

Petta till planet kanske ?



Från början var det lite mer skämt, men jag menade allvar hela tiden.
Jag önskade mig faktiskt Pettas best of skiva tro det eller ej, men den är väldigt bra.
Jag fick den i alla fall av mammi, loooove you

Idag är det ingen vanlig dag

Nej, ingen vanlig dag eftersom jag fyller år idag. Hurra Hurra för mig, 19 år, börjar bli gammal nu.

Bästa presenten sker imorgon 6.30



27/12

Body när man går ut är ingen hit. Ett mycket jobbigt plagg vill jag säga

 - Vad gør vi nu lille du?

Charmigt, charmigt


Je T'adore


Tivoli, Köpenhamn så fint


Såhär inför julen, eller alltid egentligen


She said - i don't mind if you don't mind


Vamos a la playa

Goin blind

Åker till Danmark 23e, mormor visste om en second hand butik där så hoppas jag hittar något fint. Ska bli mys, tredje året i rad då vi firar jul där.

Ska också meddela att jag kommer vara singel när jag åker till playan. Calling Dr. Love

Lev livet, ta en röka fan


Ja vad gör man inte för att vara med på bild


Fredag





Julmys på jobbet

Julbord hit och julbord dit. Mitt andra julbord idag men eftersom jag är älskar sill, inte, så slog jag på stort att bara ta köttbullar, potatis och prinskorvar. Det nya för i år på tallriken var då romsåsen, håll i hatten.

Lite småroligt att höra barnerns funderingar kring min heta tandställning. " Varför har du halsband runt tänderna?", " varför har du taggar där?". Haha den med halsbandet är det mest klockrena jag hört.

Spenderade även eftermiddagen i Farsta Centrum. Dåligt köpcentrum måste jag säga, många affärer men få varor, i alla fall som inte passar damen som sitter här.
utplockat kan man kanske säga med andra ord. Men trots allt så köpte jag en skitsnygg pennkjol med dragkedjor på sidorna och en svart trekvarts-ärmad body som jag letat länge efter men finnaaaalllyyyy.

Köpte även Victoria Beckhams parfym till mamma i julklapp så det blir nog bra. Vet inte om den luktar gott men det tror jag nog haha...

Fredagen då, då måste det tas bilder !



Ska jag vara hipp och sätta dit lite flaschig färg ? , det tycker en arbetskollega

Snart ska jag bli lite brrrrrrrrrrrrrrrrrrun


Anna, saknar du råttan ?

Nu har man fått tandställning dårraaa. Jag är en pudding i det kan jag tala om. Spänner som satan just nu men hoppas det går över snart.

Astaggad till fredag. Robinsson robban , en mycket omtalad man.
Åker om 8 dagar till Playaaaaaan. Yeeees !!



Världens bästa låt
http://www.youtube.com/watch?v=TbObeE6s1I8&feature=channel

Snart så

                                    

Tenke nå

Gårdagen var ju helt klart händelserik. Kameran skulle med men inga bilder togs så det var ju lite synd. Måste bara berätta historien om den så kallade råttan. Han är en väldigt speciell människa vi stött på. Första gången vi träffade honom var Anna lite dragen så det kommer hon inte ihåg men jag kommer ihåg trots allt. Råttan och hans kompis stod ute och rökte och försökte ragga lite smått på oss. Dem frågade om vi ville vara med i Pen 15 ( Penis) klubben och så klart ville vi det, vi fattade inte först att dem hade skrivit det men vi kopplade sen..Lite smått pantade kanske men men.Sedan frågade råttan om jag ville vara med på en lek och det ville jag, leken gick inte ut på någonting men hur som helst var jag skyldig honom något. Han föreslog att jag skulle vara skyldig honom en puss. Jag gick med på det, och varför vet jag inte, måste varit drogad eller något. Efter våran deal så skulle han alltså komma tillbaks eftersom hans kulle köpa en till öl eller var det var. Anna blev som tur utkastad strax efter det så det tyckte jag var asbra eftersom jag verkligen inte ville ge honom en puss. Hur som helst har han dykt upp lite här och där, huset och vid slussen. Igår var han såklart på Harrys. Plötsligt kommer Anna till mig och ba " Du ska döö". Då undrar man ju vad man gjort haha. Nej då hade råttan bjudit upp Anna och hon hade ställt upp såklart för att vara snäll. Plötsligt hade råttan sagt" Du är skyldig mig något", Vadå? säger Anna, det här och så kysser råttan Anna. Hahah, Anna höll på att dö och aaa Anna, tack för det där, du är en riktig vän. Som ställer upp sådär, underbart, underbart. I alla fall slutade natten med ett litet raseri-utbrott från mig men det håller jag för mig själv.

Nu blir fika tajm.



Små fjärilar i min lilla mage

Ja okej då. Att ha fjärilar i magen är ju en underbar känsla. Måste bara tillägga att vi tjejer/kvinnor är experter på att analysera. Har han inte svarat inom en timme så är man dumpad och skriver han inte puss i sms;et så är han sur.
Jag försöker att koppla bort och sluta tänka så negativt om allt och då menar jag kärlekslivet. Det har gått bättre men det kommer fram då och då ,sådana där negativa tankar. Att det ska vara så komplicerat när man bara kan leva i nuet borde det vara för alla. Vi tänker alldeles för mycket när man bara kan leva livet och njuta. Det finns ju faktiskt en för alla och man lever bara en gång så ta chansen när den kommer. Man har inte råd att vara kräsen i detta liv. Tänk som jag hörrni, att man bara lever en gång och att man inte ska sumpa chanserna man får.


Bjud till lite vettja

Studenten 2008 gick ju fort



Denna dag var nog den bästa i mitt liv, skrika I was made for loving you med sin kvinnliga soulmate, wonderful time.

Ännu en dag i mitt vackra liv

Att jobba med barn måste vara det bästa som finns. Deras ideér och kommentarer kring allt kan inget slå. Synd att man inte får ta med sig dem hem. Imorgon är det julbord, ska vara på en båt som åker ut en bit. Har varit på den båten tidigare när jag var liten, då fick jag och lillebror gå ner i maskinrummet, det ni ;). Jag är stolt över det .


Fredag kväll vet jag inte vart den spenderas eller med vem. Lördag är det nog mer bestämt utgång för min del. Får för mig att Lucia är lite som ett mini nyår.

På fredag är det även idol-final. Jag hänger inte med där längre , blev så besviken att Robin åkte, han som var en rocker. Så jag slutade kolla efter det men är det någon som ska vinna så är det väl Kevin.

Dagens låt ;

http://www.youtube.com/watch?v=THTJGe_LPQE

Det handlar om tajming

Har ni någonsin gjort det där man aldrig får säga till en tjej ? , det där som man bara inte kan säga ?
Nämligen frågan, Är du gravid?
Jag råkade göra det i helgen, det är det dummaste jag gjort i hela mitt liv tror jag. Man får inte säga det om man är inte är 100 % säker. Och jag var i allafall 90% säker eftersom hon hade verkligen en kanonkula plus hennes ställing. Hon skyllde på ölen som jäst i hennes mage och det brukar ju hända en själv liksom, att magen svullnar upp. Jag skämdes så mycket att jag kramade henne flera gånger och jag ville bara dööööööööööö. Jag hade typ dödat om någon sagt så till mig.






Gravid eller jäst öl i magen, ja who knows?

Till dig Anna

           





Måste bara säga att denna man är olagligt vacker. Han sjunger i tribute bandet till Nirvana. Hans öga blev lite dåligt kanske men men. Hans karisma var det nog bästa jag sett.


/ Anna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0